SON EKLENENLER

Babacan, en büyük pişmanlığını açıkladı

DEVA Partisi lideri Babacan, Jahrein olarak bilinen Twitch yayıncısı Ahmet Sonuç ile 3 saati aşan bir söyleşi gerçekleştirdi. Binlerce kişinin takip ettiği yayında kendisine yönelik eleştirileri cevaplayan Babacan, en büyük pişmanlığını da açıkladı: Eğer geçmişle ilgili özeleştiri yapmak gerekirse, konuşmadığım konularla ilgili 'Keşke konuşsaydım' diyorum.
13 Haziran 2021 13:02

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, sosyal medya üzerinden randevulaştığı Twitch yayıncısı Ahmet Sonuç'un programına konuk oldu.

3 saatten uzun süren ve binlerce kişinin takip ettiği yayında Babacan, geçmişine yönelik eleştirilere de cevap verdi. Babacan, AK Parti günleri için dikkat çeken cümleler sarf etti.

"Eğer geçmişle ilgili özeleştiri yapmak gerekirse, konuşmadığım konularla ilgili 'keşke konuşsaydım' diyorum. İki tür siyaset var; umut siyaseti, korku siyaseti. Hükümet şu an insanları etrafında ancak korkutarak tutabiliyor... Ekonomi politikaları konusunda dönemin başbakanıyla sık sık ters düştük. Yanlışları en çok dillendiren bendim. Bugün herhangi bir Bakan'ın, Cumhurbaşkanı'nın karşısında bir şey açıklaması mümkün mü?"dedi.

POLİTİK BAKIŞ

POLİTİK BAKIŞ SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER