SON EKLENENLER

Erdoğan'dan Boğaziçi açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazı çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Boğaziçi Üniversitesindeki olayların öğrencilerle alakası olmadığını kaydeden Erdoğan, "İşin başını muhalefet çekiyor" dedi. Erdoğan, Melih Bulu'ya yönelik istifa çağrılarına da tepki göstererek, "Yürekleri yetse cumhurbaşkanı istifa etmeli de diyecekler" diye konuştu.
05 Şubat 2021 16:17

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazı çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

BAHÇELİ İLE GÖRÜŞMESİ

Yeni anayasayı ve seçim kanununu ele aldık.

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ'NDEKİ OLAYLAR

Olayların öğrencilerle ilgisi yok, işin başını muhalefet çekiyor. Akademisyenlerin içerisinde bunu kabullenmeyenler de var.

Melih Bey'le ilgili önüme 9 aday geldi. Bu adaylardan Melih Bey'in atamasını yaptım. Peki Melih Bey kimdir diye baktığımız zaman, iki farklı üniversitede rektörlük yapmış bir insan. ODTÜ'den gelme, Boğaziçi'yle ilişkileri olan, alanında başarılı olan bir arkadaş. Kendisini oraya atamaktan dolayı bazı televizyon kanalları çıkmış ikide bir istifa etmelidir, yürekleri yetse cumhurbaşkanı istifa etmeli diyecekler.

"MACRON SEN ÖNCE SARI YELEKLİLER MESELESİNİ HALLET"

Amerika veya Avrupa Birliği ne diyor: Biz Boğaziçi Üniversitesi'nde olanları kınıyoruz. Seçim öncesinde Amerika'daki olaylardan demokrasi adına hiç utanç duymuyor musunuz? Oradaki olaylarda herkes birbirini nasıl tehdit etti, ırkçılıkta tavan yaptınız. Zenci vatandaşlarınızı oradaki polisler nasıl yere yatırıp öldürdüler. Bunları dünyaya nasıl izah edeceksiniz?

Macron öbür taraftan sesleniyor. Ya Macron sen önce şu sarı yelekliler meselesini hallet. Onu çözemiyorsun, sen önce bunu çöz. Benim ülkemde şu an böyle bir sorun yok.

Bu işi bir daha Gezi olaylarıyla aynı yere getiremeyecekler.

HABER 7

POLİTİK BAKIŞ SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER