SON EKLENENLER

Yılmaz'dan Gençlere Aşı Olun Çağrısı

AK Parti Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz, bayramlaşma ziyareti için gittiği Bingöl'ün Solhan ilçesinde gençlere aşı olmaları için çağrıda bulundu. 
24 Temmuz 2021 09:14

GURBETÇİLER VİRÜS GETİRİYOR 
Bingöl'ün en fazla artış olan ilk dört il arasına girdiğine dikkat çeken Yılmaz, "Dikkat etmemiz lazım. Özellikle Bingöl dünyaya açık bir şehir. İstanbul’da, İzmir’de, Adana’da, Almanya’da bir çok yerde hemşerimiz var. Bayram vesilesiyle de geliyorlar. Biz de gelmelerine seviniyoruz ama gelirken maalesef bazı virüslerde geliyor onlarla. Böyle bir tehlike de var lütfen dikkat edelim." ifadelerini kullandı. 

GENÇLERİN AŞI OLMALARININ BİR YOLUNU BULMALIYIZ
Vatandaşlara aşı olmaları çağrısında bulunan Yılmaz, "Valimizin bize verdiği bilgiye göre yaşlılarda durum kötü değil. yaşlıların çoğu gidip aşısını yapmış ama gençler özellikle çok isteksiz görünüyor. Gençler gidip aşılarını yapmıyor. O yüzden bizim aşı oranımız düşük. Artık gençlere bir şey mi ısmarlayacağız ne yapacağız bilmiyorum ama bir yolunu bulmamız lazım. Gençlerde gelip aşılanırsa sağlık açısından çok iyi bir noktaya gelmiş oluruz." şeklinde konuştu.

BİNGÖL GÜNDEM

POLİTİK BAKIŞ SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER